SFO

Engelsborgskolens SFO består af fire huse. Pilehuset (130 elever fra B-sporet og C-sporet), Akaciehuset (100 elever fra A-sporet), Hyldebo (90 elever fra D-sporet) samt Søvighus (70 elever fra C-sporet).

SFO har åbent hver dag fra 7.00 - 8.00, hvorefter eleverne sendes i skole. SFO åbner så igen kl. 13.30, når eleverne får fri. SFO lukker kl. 17.00 (dog kl. 16.00 om fredagen). Hver dag er der tilbud om forskellige værksteder i husene. Derudover gør vi stor brug af gymnastiksal, multihal, rollespil mv.

Lukkedage i SFO: Der er 5 lukkedage på et skoleår. Det er skolebestyrelsen som fastsætter dem. Vi har altid lukket i juleferien samt dagen efter Kr. Himmelfartsdag. I ugerne 28, 29 og 30 er der fællespasning på Lundtofte Skoles SFO. Se feriekalender for skoleåret 2015/2016 HER.

Traditioner i SFO

I SFO har vi mange traditioner, som vi holder i hævd. Samtidig kommer nye til. Her er et udpluk:

I foråret starter vores rollespil op, og så snart vejret tillader det, drager vi en gang om ugen til Lyngby Fort, hvor rollespillet udfolder sig. Også fastelavn er en tilbagevendende begivenhed, hvor store og små slår løs på de farverige tønder. Det er ligeledes i foråret, at vi afholder vores store speed stacks turnering på tværs af SFO-husene.

I sommerperioden gør vi stor brug af Grønningen og kunstbanerne ved Baune. Den sidste onsdag i hver måned afholder vi rulleskøjtedag. hvor hele skolegården omdannes til et inferno af rullende børn og voksne, som kører derudaf til tonerne af diskomusik i højttalerne. Husene afholder sommerfester umiddelbart inden elevernes sidste skoledag.

I efteråret afholdes vores fodboldturnering, hvor husene kæmper mod hinanden. Der er pokaler til vinderne og mange forældre tager plads på lægterne for at støtte de unge stjerner. Halloween fejres med maner. Julegaveværkstederne starter så småt op i husene.

I løbet af vinteren gør vi brug af skøjtehal, og hvis vejret tillader det findes kælkene frem. Julemåneden fejres på behørig vis, og måske kigger julemanden forbi?

Nyt elektronisk komme/gå system i SFO

SFO har i januar 2015 indført et nyt elektronisk komme/gå system, som hedder Tabulex SFO. Med Tabulex app'en kan du som forælder lave aftaler med SFO, se hvor dit barn befinder sig (på tur, i gymnastiksal m.m.) og se, hvornår barnet kommer tilbage til SFO. Du kan også tilmelde dig en sms-service, så du kan se, hvornår dit barn har tjekket ud af SFO'en.