Velkommen

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole med 960 elever fordelt på fire spor på alle årgange. Her er ansat 73 lærere, 4 børnehaveklasseledere, 42 pædagoger/medhjælpere samt et ledelsesteam på 7 personer.

Skolen er afdelingsopdelt i indskoling (0.- 3. kl.), mellemtrin (4.- 6. kl.) og udskoling (7.- 9. kl.). Hver afdeling holder til i forskellige bygninger, som hver især har en historie at fortælle. De ældste bygninger er fra 1909, og således har skolen fejret sin 100-års fødselsdag tilbage i 2009.

Skolen og skolegården har gennem årene været brugt til indspilning af Far til fire-filmene, Bølle Bob-filmen samt seneste film om Krummerne.

Læring og fritid i samme hus

Engelsborgskolens SFO har til huse i fire flotte bygninger: Pilehuset, Akaciehuset, Hyldebo samt Søvighus.

I SFO'en skaber vi rum for kreativitet, fysiske aktiviteter, samvær og helhed i børnenes hverdag. Der er daglige tilbud om værksteder i husene. Derudover gør vi stor brug af gymnastiksal, multihal, rollespil mv.

SFO har åbent hver dag fra 7.00 - 8.00, hvorefter eleverne sendes i skole. SFO åbner så igen kl. 13.30 når eleverne får fri. SFO lukker kl. 17.00 (dog kl. 16.00 om fredagen).

Byens bedste Baune

Klub Baune er normeret til 300 elever fra 4.-6. klassetrin. Baune råder over et stort indendørsareal med multihal, værksteder og alrum.

Derudover er der en naturlegeplads og store græsarealer i forlængelse af Engelsborghallen.

På Baune kan du udleve din drøm som musiker, sanger, designer, radiovært, computernørd, dyrepasser, massør, bager, producer, sportsudøver og meget meget mere...